6-9 Juni 2014

Pinsen 2014

Pinseferie (6-9 Juni 2014)
Deltagere: Bo

  • Klippe hæk, slå græs, sort plastfolie
  • Lave anden halvdel af hems, lappede hul i tag, prøve at sætte tag ventiler i

Der var ikke så mange forskellige ting at gøre denne gang. Alle plænerne skal slås. Baghaven fik to gange. Ellers er projektet at klippe hække og gøre fortorv rent. Men det tager også rigtigt lang tid. To læs haveaffald blev kørt væk. Hækkene gider jeg ikke lige fotografere igen. De ligner sig selv fra andre år. Der er jo ca 80 m hæk der skal klippes.

Endnu engang var jeg heldig med vejret. Solrigt og varmt. Næsten for varmt til at arbejde indenfor. Men jeg ville lige lave hemsen færdig. Så resten af loftet blev nedtaget og den nye loftstruktur blev bygget færdig.

På havevandringen opdagede jeg at en tagplade var knækket. Uheldigvis en af de nederste så al vandet fra pladerne over løb ned i revnen og ind i muren og rockwoolen i loftet i laden. Man kan også se de grønne alger på murværket. Heldigvis var det den nederste. Den er lettest at nå.

Så prøvede jeg at sætte et par ventiler i. Kresten og jeg havde smugtrænet men nu skulle det prøves. Det gik faktisk meget let. Der skal være små 60 stk på taget.

Så fik jeg lige lagt en bane sort plast mere. 10 m2. Kvikgræs er åbentbart ikke til at komme af med. Det er nu også sandt at dette plast, med alle sine små perforeringer lover at man kan spare vand hvis man f.eks. sætter jordbær i plasten.

Endelig synes jeg I lige skal se hvor dejligt der er i den gamle have. Med liljer, jasmin og fine blomster.