15-18 Maj 2014

Bededags ferie

Bededagsferie (15-18 Maj 2014)
Deltagere: Bo

  • Haven, hems, gipsplader, vin, hindbær, sort plastfolie, æbletræer, fuglekasser, bede, slå græs, samle pinde
  • Støvsuge, rengøring

Dette blev så en lang weekend fra torsdag til søndag. Der skal helt sikkert sættes meget tid af til haven. På den anden side lover vejret rigtigt godt.

Alt vel. Græsset er rigtigt højt. Alt er eksploderet i de sidste 3 uger. Nå, det er bare med at komme i gang.

Her først et billed fra søndag eftermiddag efter alt (det meste) lige har fået en overhaling.

10 m2 gips blev sat op. 5 plader. Nu er de første 2.4 meter færdig for hele 1. salen. Nu kommer der 1 - 1.5 m lag hele vejen rundt der skal rundt om loft bjælkerne. Lidt besværligt.

Lavede den første halvdel af hemsen. Det var også for at lukke det store hul så ingen falder en etage ned. Det er også lettere at sætte gips op når man har noget at stå på.

Men nu blev vejret for godt.

I år vil jeg prøve at holde bedene og sidde pladsen lidt pæn. der blev gjort mere rent i gruset. og skvalderkålen i bedet fik en omgang.

Jeg havde hindbær stiklinger med. Fik gravet et nyt stykke jord fri til dem. Ryddede op i resten af bedet blant blomstrende jordbær. Også omkring solbærbuskene blev der klippet græs, skvalderkål og snerler.

Så blev der plantet 4 nye vin. Kresten og jeg havde været ude og vælge dem ud på tilbud. De skulle være vinter hårdføre.
Der blev plads til en til venstre for døren, to til højre og så satte jeg en omme i forhaven. Op af havemuren.

4 nye æbletræer. Kresten har længe fablet om at vi bør plante nogle unge træer. Han og jeg købte også sort plastik sammen. Jeg fik tid til at lave de første 10 m2. Endelig fik jeg 2 nye fuglekasser som blev sat op på laden.